Kierrätys

Rudus Kierrätyksen palvelut tarjoavat betoni- ja tiilijätteen, puhtaan maa-aineksen ja lentotuhkan vastaanoton sekä niiden kierrätyksen

Tutustu  Ota yhteyttä

Rudus Kierrätys – palvelua, uusiotuotteita ja säästöä rakennuskustannuksissa

Rudus Kierrätyksen palvelut tarjoavat betoni- ja tiilijätteen, puhtaan maa-aineksen ja lentotuhkan vastaanoton sekä niiden kierrätyksen. Koska yrityksellä on monta toimipistettä, toimii se aina lähellä asiakasta. Asiakkaat ovat kiitelleet erityisesti Kierrätyksen hyvää palveluasennetta, asiantuntemusta, sekä Ruduksen tuottaman betonimurskeen, Betorocin, korkeaa laatua.

Rudus on Suomen pitkäaikaisin kivipohjaisten rakennusmateriaalien ammattimainen kierrättäjä.

Rudus Kierrätys tarjoaa monta hyötyä:

Uusiotuotteet korvaavat luonnon koskemattomia kivi- ja maa-aineksia. Siten asiakas säästää rakennusmateriaalikustannuksissa, kun kierrätystuotteet ovat mukana visioinnissa ja vaihtoehtoina tarjouspyynnössä.

Asiantunteva palvelu ja laaja-alaiset tuotteet:

Asiakkaalle järjestetään voimakkaasti kierrätysmateriaaleja hyödyntävä ratkaisu. Samalla säästetään rakentamiskustannuksissa.

Betoroc-murske on jopa luonnonkiveä parempi:

Ruduksen kehittämä Betoroc-murske on betonin ja tiilen kierrätyksen lopputuote. Se on myös saavuttanut CE-merkinnän.

Tarpeettomat maa-ainekset luvalliseen paikkaan sekä kiviainesten samanaikainen nouto:

Rudus Kierrätys vastaanottaa rakennuskohteista poistettavia maa-aineksia, joita ei ole mahdollista hyödyntää kohteessa sellaisenaan. Lähes kymmenen Ruduksen kiviainesten toimipistettä ottaa vastaan maa-aineksia.

Lentotuhkaa rajoitetuille markkinoille:

Lentotuhka on polttoprosessin sivutuote, jota syntyy kivihiiltä käyttävissä voimalaitoksissa. Sillä voidaan korvata tärkeitä maa- ja kiviaineksia.

Yhteystiedot

Puh. 020 447 7235